Monday 5 December 2011

I Bog se zajeb'o (5/11)


Odredjeni Harold Camping (reci ce neko da sam se bas okomila na Amere, al' nisam Tita mi, ovo je cista slucajnost!) predvidio da ce smak svijeta biti 21. maja ove godine.

21. maj dos'o i pros'o i evo upravo sad citam kako je spostovani g-din izjavio da je zapravo 21. maj bio dan kad je Bog odlucio da odluci kada ce biti smak svijeta i pomakao datum na 21. oktobar. Tako da sada ljudska vrsta dobija bonus 5 mjeseci da se bolje pripremi za sudnji nam dan. I jos dodaje kako vise o tome nece ni rijeci vec ce na (vlastitoj) radio stanici pustati samo krscansku muziku i program, jer je "Svijet upozoren"!

Treba li napomenuti da je isti g-din predvidio smak svijeta i u 1994, a kad je Bog promijenio misljenje g-din Camping je rekao da se radilo o matematickoj greski.

Predlazem da doticni g-din, od prikupljenih donacija vjernih vjernika (kaze nece im vratiti pare jer "zasto bi im vracao kad ce ionako sve propasti u oktobru") barem dio upotrijebi na kupovinu digitrona iliti kalkulatora te isti proslijedi na Bogovu adresu. Da se opet ne zajebe!

No comments:

Post a Comment